Hardlopen

De EsteRun biedt drie verschillende afstanden aan, waarmee er voor iedere hardloper wel een passende route is. We zetten ze voor je op een rijtje:

EsteRun KidsrunEsteRun KidsrunKidsrun – 1 kilometer, start 9:30 uur

De EsteRun Kidsrun wordt speciaal voor de jongsten georganiseerd. Een leuke tocht van één kilometer rondom het Gildeterrein in Escharen.

 

 

 

EsteRun RaamdalRaamdal – 5 kilometer, start 10:00 uur

Startende lopers kunnen het plezier ervaren tijdens de route van vijf kilometer die door het Raamdal loopt. Geniet niet alleen van je sportieve prestatie, maar ook van de prachtige omgeving aan de westoever van de Graafsche Raam. Het is een afwisselend gebied met gemengd bos, weiden, akkers, struwelen, rietvelden en enkele vijvers.

 

 

Esterun fotoTongelaar – 10 kilometer, start 10:00 uur

Gevorderde lopers draaien hun hand natuurlijk niet om voor een route van tien kilometer. Deze gaat niet alleen door het Raamdal, maar brengt je ook naar Landgoed Tongelaar. Het omvat bosopstanden, weiden, akkers, laanbeplantingen, houtwallen, boerderijen en een laatmiddeleeuws kasteel. Kortom: een prachtige omgeving voor een hardloopevent zoals de EsteRun.

 

Deelnemen

Doe jij 3 juni 2018 mee aan de EsteRun? Schrijf je nu dan in. Het belooft echt een heel gezellige dag te worden, waarbij er – naast het hardlopen – ook nog van alles wordt georganiseerd rondom het Gildeterrein.