Hardlopen

De EsteRun biedt vier verschillende afstanden aan, waarmee er voor iedere hardloper wel een passende route is. We zetten ze voor je op een rijtje:

EsteRun KidsrunEsteRun KidsrunKidsrun – 400 meter  (start 10.00 uur) en 1 kilometer (start 10.10 uur)

De EsteRun Kidsrun wordt speciaal voor de jongsten georganiseerd. Voor de allerjongsten tot en met 6 jaar hebben we een ronde van 400 meter en de kinderen van 7 tot en met 12 jaar kunnen zich inschrijven voor een leuke tocht van één kilometer rondom het Gildeterrein in Escharen. Alle kinderen ontvangen een medaille en gezien de leeftijdsverschillen vindt er geen prijsuitreiking plaats om teleurstellingen te voorkomen.

 

EsteRun RaamdalRaamdal – 5 kilometer, start 10.40 uur

Tijdens deze run kunnen jullie het plezier ervaren tijdens de route van vijf kilometer die door het Raamdal loopt. Geniet niet alleen van je sportieve prestatie, maar ook van de prachtige omgeving aan de westoever van de Graafsche Raam. Het is een afwisselend gebied met gemengd bos, weiden, akkers, struwelen, rietvelden en enkele vijvers.

Esterun fotoTongelaar – 10 kilometer, start 10.45 uur

De route van 10 kilometer gaat niet alleen door het Raamdal, maar brengt je ook naar Landgoed Tongelaar. Het omvat bosopstanden, weiden, akkers, laanbeplantingen, houtwallen, boerderijen en een laatmiddeleeuws kasteel. Kortom: een prachtige omgeving voor een hardloopevent zoals de EsteRun.

Deelnemen

Doe jij mee aan de EsteRun? Schrijf je nu dan in. Het belooft echt een heel gezellige dag te worden.